ייחוד

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 05/09/07 23:30 כב באלול התשסז

שאלה

האם יש בעיה כשאני עושה בייביסיטר אצל אנשים שאני מכירה והבעל מסיע אותי הביתה? זה בד"כ עד שעות יחסית מאוחרות ככה שזה ממש מפחיד ללכת ברגל (משהו כמו 20 דק' הליכה)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב

מותר לבעל לקחת אותך טרמפ אם זה בדרך מוארת שעוברים בה אנשים מדי פעם גם בשעות הללו. אחרת הדבר אסור משום ייחוד.

אם מדובר בדרך חשוכה, עדיף שהאשה תיקח אותך. בשעת הדחק, כמו במקרה שמסוכן ללכת ברגל ניתן להקל.

אריאל ט.

(המשיב אינו רב)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן