חלומות!

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 11/08/08 23:58 י באב התשסח

שאלה

שלום!

לאחרונה חלמתי חלומות נורא מוזרים ואני יודעת שזה לא טוב לחלום אותם אשמח אם תיעצו לי מה לעשות...

*החלום הראשון:חלמתי שאני באה לנגוס בתפוח

וכל השינים שלי מתנפצות.חלמתי פעם אחת את החלום הזה.

*החלום השני:חלמתי שאבא שלי חס וחלילה שיהיה בריא בלי כף יד ובלי אצבעות ברגלים.חלמתי את החלום הזה פעמים.

*חלמתי שכלב שחור עומד ונובח עלי...

אשמח לקבל יעוץ מה לעשות וכו' כי אני נורא טרודה...תודה רבה רבה!

תשובה

"חלומות שווא ידברו". הסמלים בחלומות אינם בהכרח קשורים באופן ישיר לנראה בחלום.
אם את מוטרדת מן החלומות, את יכולה לעשות "הטבת חלום" בפני שלושה, הנוסח מופיע בהרבה סידורים, ואני מקווה כי הדבר ירגיע אותך.