דגלנות

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 08/01/03 14:47 ה בשבט התשסג

שאלה

ב"ה

לכבוד הרב שלום וברכה!

אני חניך בבני עקיבא בשבט הרא"ה ואני די מודע שיש איסור של ריקודים מעורבים ואני שואל אם מותר לי לעשות דגלנות?

בברכה נועם רוזנטל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב.
אומנם הדבר אינו כמו ריקודים מעורבים - בהם יש נגיעה ממש, אולם גם בדגלנות יכולות להיווצר בעיות רבות כגון: מעבר של בן בין 2 בנות או אפשרות לנגיעה בינהם במקרים מסוימים, לכן ראוי להימנע מדגלנות מעורבת.
בברכה,
צבי קוסטינר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן