ברכת אשר יצר

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 10/12/09 18:06 כג בכסלו התשע

שאלה

שאלה ראשונה: אדם הקם בלילה לעיתים תכופות (4 עד 5 פעמים) להטיל שתן וחוזר לישון ולא מברך אשר יצר (בגלל כל מיני סיבות) האם יכול בבוקר לברך אשר יצר כמספר הפעמים שקם לשירותים (4 או 5 פעמים)או שמספיק פעם אחת שיברך על כל הפעמים?

שאלה שנייה: אם אדם שכח לברך אשר יצר עד מתי יכול לברך כשנזכר?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

להלן תשובה לשאלתך מספר פניני הלכה ברכות מאת הרב אליעזר מלמד שליט"א ולהרחבה עיין בספר באתר ישיבהhttp://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?cat=1029

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן