ללא נושא

חדשות כיפה הרב דב ברקוביץ 15/09/08 19:27 טו באלול התשסח

שאלה

שאלתי בני רוצה חערוך חנוכה בית אחרי שנתיים

האם בכלל צריך או שעבר זמנה בטל קרבנה

היות ותאריך הוא מחר ענה אם אפשר לענות תודה

בברכת שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום יצחק,

עדיף כמובן לעשות חנוכת בית כמה שיותר קרוב לכניסה לבית. אבל אם עדיין לא עשיתם חשוב מיד. דברי התורה ופרקי התהילים טובים תמיד לעורר את הנפש ולהשרות את השכינה בבית.
רק לא הבמתי למה פתאום כתבת שזה חייב להיות מחר? יותר טוב היום.
בברכה, דוב ברקוביץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן