גורמים בימינה פועלים לצירוף המשפטן גיל ברינגר

לאחר שהודיעו כי הרשימה לכנסת צפויה להתרחב השבוע, גורמים במפלגה פועלים לצירופו של עורך הדין והמשפטן, שבין היתר שימש כיועץ מיוחד לאיילת שקד, בתקופתה כשרת המשפטים | את תגובתו של ברינגר לא ניתן להשיג

ישי אלמקייס ישי אלמקייס, חדשות כיפה 17/01/21 18:09 ד בשבט התשפא

עקבו אחרינו בגוגל

גורמים בימינה פועלים בימים האחרונים לצירופו של עורך הדין והמשפטן גיל ברינגר לרשימת המפלגה לבחירות הקרובות, זאת לאחר שהודיעו כי יהיו מספר הצטרפויות במהלך השבוע הקרוב. את תגובתו של ברינגר לא היה ניתן להשיג. 

גיל ברינגר, בן 39, עורך דין ומשפטן, מוערך מאוד הן במפלגת ימינה והן בחוגים מסוימים בעולם חקר המשפט, היה היועץ של איילת שקד במהלך כהונתה כשרת המשפטים, לענייני הכנסת והממשלה וריכז את ועדת השרים לענייני חקיקה. כיום ברינגר כותב טור שבועי בעיתון גלובס, בשם "האדם הסביר". 

גורמים בימינה פועלים לצירוף המשפטן גיל ברינגר
מצטרף לימינה. גיל ברינגר, צילום: Miriam Alster/Flash90

שני שמות נוספים שנקשרו בימים האחרונים למפלגתו של בנט, הם פרופ' גבי ברבש, לשעבר מנכ"ל משרד הבריאות ומנכ"ל בית החולים איכילוב, שמכהן כפרשן לענייני קורונה בחדשות 12, ואביר קארה, מראשי 'מחאת השולמנים'. שניהם הכחישו את המגעים.