העונה החמישית של "פאודה" מגיעה לסיומה, והכתב הבכיר של "mako" רועי אבן כתב על כך מילות סיכום. בטורו החמיא לדמות של אלי, שנהרגה בסדרה, ואותה מגלם השחקן יעקב זדה-דניאל. באותו הטור הוא ירד על השחקנים האחרים: את עידן עמדי הוא כינה "כוכב טרנדי", את איציק כהן "אתנחתא קומית" ועל ליאור רז כתב "נער פוסטר בעל מנעד הבעות מוגבל".
עידן עמדי: "הכתב המוזר מתעקש לרדת על כולנו"
למרות הביקורת שמופנית כלפיו, עמדי בחר לשתף את הטור כדי להחמיא לחברו לקאסט שזכה לתשבחות. בסטורי בחשבון האינסטגרם שלו שיתף את הדברים וכתב: "למרות שהכתב המוזר מתעקש לרדת על כולנו בשביל להרים ליעקב, עדיין חשוב להגיד - יעקב חיים שלנו (אלי בשבילכם) הוא ללא ספק מהשחקנים הגדולים ביותר שהיו בישראל. לומד ממך בחיבאק אהוב ליבי".
בטורו כתב אבן: "פאודה מאבדת כעת את מי שהיה הנשק הסודי שלה. זדה-דניאל הוא לא כוכב טרנדי כמו עידן עמדי, לא אתנחתא קומית כמו איציק כהן ובטח שלא נער פוסטר בעל מנעד הבעות מוגבל כמו ליאור רז. קל להתייחס אליו באדישות, כיאה לבוגר בית הספר על שם מוריס כהן למלוהקים נצחיים, שלא פרץ מחוץ למעגל הסגור של טקסי הפרסים עד שגילם את משה קצב. אבל הופעות כאלה, עם העוצמה הכבושה שהוא מביא אליהן, מוכיחות למה זדה-דניאל כזה מבוקש. את המקום שהתפנה לו בלו"ז הוא יצטרך למלא עם סדרת ענק אחרת, כי זו הדרך היחידה להלום את מידותיו".