מצרכים לסלט פאטוש עם קוביות לחם
מצרכים (ל-4 מנות):
- 1/2 כוס תערובת עלי רוקט ואורוגולה
- 1/2 כוס עלי נענע
- 1/2 כוס עלי בייבי
- 1/2 כוס חמוציות
- 1/4 כוס אגוזים
- 4 פרוסות לחם 100% שיפון קל "לחם הארץ"
לרוטב:
- 2 כפות דבש
- כפית לימון
- 3 כפות שמן זית
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל
הוראות הכנה לסלט פאטוש עם קוביות לחם
- חותכים את פרוסות הלחם לקוביות, מפזרים בתבנית וזורים מעט שמן זית, מלח ופלפל. מכניסים לתנור וקולים עד לקבלת קוביות לחם שחומות וקלויות.
- מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מערבבים את הרוטב עם כל המצרכים ומניחים מעל את קוביות לחם 100% שיפון קל.
המתכון באדיבות השף אבי לוי, זוכה "מאסטר שף"