מתכון לשבת מתכון לעוף ודלעת בתנור שאני מכינה כשמתחשק לי להתפנק

אלו המנות האהובות עליי, כאלה שמערבבים בקערה את כל החומרים, זורקים לתנור ומקבלים ארוחה משביעה של עיקרית ותוספת. כשבא לי להתפנק באמת, המתכון הזה מחמם את הלב והבטן

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/01/24 10:42 ח בשבט התשפד

מתכון לעוף ודלעת בתנור שאני מכינה כשמתחשק לי להתפנק
עוף ודלעת בתנור, צילום: shutterstock

מצרכים לעוף ודלעת בתנור

  • 6 כרעיים
  • 2 חתיכות גדולות של דלעת חתוכות לקוביות.
  • צרור כסברה קצוץ דק
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • כפית זינגביל טחון
  • כף מרק עוף
  • כפית שום כתוש
  • חצי כוס שמן

הוראות הכנה לעוף ודלעת בתנור

  1. שמים את הדלעת ועוף בקערה ומפזרים מעל את הכוסברה.
  2. שופכים את התבלינים ומעל הכל את השמן.
  3. מערבבים טוב טוב עם 2 ידיים ושופכים הכל לתבנית.
  4. מכניסים לתנור לחום 200 מעלות לשעה, מכוסה.
  5. מורידים את כיסוי האלומיניום ונותנים לעוף להשחים. בודקים מדי פעם עם מזלג וברגע שהדלעת ועוף רכים האוכל מוכן אפשר להגיש עם אורז לבן).