מתכון לתפוחי אדמה של מדורה

המדורות כבר כאן ואיתן גם העשן והריח החזק. אם גם אתם חושקים במעט טעמים של ילדות בצורת תפוחי אדמה חרוכים היטב היישר מהאש, הנה כל מה שאתם צריכים לעשות בדרך לטעם המופלא, וכל זה בלי להתלכלך מהמדורה

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/05/23 20:23 יז באייר התשפג

מתכון לתפוחי אדמה של מדורה
תפוחי אדמה של מדורה, צילום: shutterstock

מצרכים לתפוחי אדמה של מדורה

5 תפוחי אדמה לבנים בגודל בינוני. 

מלח גס.

תבלינים- לא חובה.

הוראות הכנה לתפוחי אדמה של מדורה

ממש כמו פעם

ממש כמו פעם צילום: shutterstock

שטפו את תפוחי האדמה טוב טוב מבחוץ וייבשו אותם. פזרו על נייר האפייה מלח גס, ואפשר גם למרוח אותם מבחוץ בתערובת של פפריקה, שמן זית ואבקת שום. עטפו את התפודים בנייר כסף. 

צולים בתנור בחום של 250 מעלות למשך כשעה וחצי (אפשר לבדוק את תפוחי האדמה גם אחרי שעה. לנעוץ מזלג ולבדוק שהם רכים)

הוציאו מהתנור בזהירות, המתינו מעט שיתקרר ופרסו את תפוחי האדמה לחצאים, בזקו עוד מעט מלח ותבלינים אם מעוניינים. (המשקיעים יכולים לפזר מעט גבינה צהובה, תירס או זיתים). 

בתאבון.