אורז ופרגיות משבת יכולים להפוך למוקפץ חלומי

האוכל שנשאר לכם משבת לא צריך ללכת לפח רק כי נמאס לכם ממנו. אתם יכולים לקחת את מה שכבר הכנתם, ולהרים ארוחת צהריים טרייה, טעימה וחדשה לגמרי

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/01/23 11:30 כט בטבת התשפג

אורז ופרגיות משבת יכולים להפוך למוקפץ חלומי
צילום: shutterstock

מצרכים למוקפץ:

בצל גדול פרוס

רצועות גזר

אפונה/שעועית ירוקה

אורז משבת

פרגיות משבת

רטבים: סויה, טריאקי, סילאן

שדרוג: פטריות

הוראות הכנה למוקפץ:

1. על מחבת ווק מטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. מוסיפים את הגזר לרבע שעה לפחות, עד לריכוך כמעט מלא.

3. מוסיפים את האפונה/השעועית, האורז והפרגית ומטגנים על אש גבוהה.

4. מוסיפים רטבים: 2 כפות סויה, 2 כפות טריאקי וכף סילאן ומערבבים היטב.