מצרכים למוקפץ:
בצל גדול פרוס
רצועות גזר
אפונה/שעועית ירוקה
אורז משבת
פרגיות משבת
רטבים: סויה, טריאקי, סילאן
שדרוג: פטריות
הוראות הכנה למוקפץ:
1. על מחבת ווק מטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים את הגזר לרבע שעה לפחות, עד לריכוך כמעט מלא.
3. מוסיפים את האפונה/השעועית, האורז והפרגית ומטגנים על אש גבוהה.
4. מוסיפים רטבים: 2 כפות סויה, 2 כפות טריאקי וכף סילאן ומערבבים היטב.
-
עוד באותו נושאחלום שמתגשם: קציצות, תפוחי אדמה ופתיתים, והכל בסיר אחד
16/01/23 11:33