מתכון לפסטה עם בולונז ירקות

חדשות כיפה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 22/08/22 17:00 כה באב התשפב

מתכון לפסטה עם בולונז ירקות
צילום: סטודיו TEKA

מצרכים

5 כפות פולי סויה

1 פלפל אדום

1 בצל

1 גזר

2 כוסות רוטב עגבניות

1 כף אבקת שום

עשבי תיבול

פסטה (הצורה לבחירתכם)

מלח ופלפל לפי טעם

שמן זית

שמרי בירה

עלי רוקט

הוראות הכנה

מכסים בקערה את פולי הסויה במרקם במים חמים למשך 20 דקות על מנת להרטיב אותם.

מסננים אותם ומניחים בצד.

במחבת מטגנים את הגזר, הבצל והפלפל הקצוצים דק.

כשהירקות מזהיבים מוסיפים את פולי הסויה המסוננים, אבקת השום, המלח והפלפל ומבשלים למשך 10 דקות.

לאחר מכן מוסיפים את רוטב העגבניות ואת עשבי התיבול.

מבשלים עוד עשר דקות כדי שהטעמים ישתלבו.

מרתיחים את הפסטה לבחירתכם במי מלח חמים ומסננים לאחר מכן.

מגישים את הפסטה חמה עם מצקת בולונז ירקות, שמרי בירה מפוזרים ורוקט טרי.