לטקס - לביבות תפוחי אדמה

אין כמו לביבות קלאסיות של פעם, המתכון השמרני והטוב.

חדשות כיפה 01/09/03 00:00 ד באלול התשסג



החומרים:
6 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2 ביצים
1/2 כוס קמח
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שמן עמוק לטיגון.
ההכנה:
גרדו את תפוחי האדמה על מגרדת דקה, וסחטו את עודף הנוזלים.
ערבבו עם שאר החומרים וטגנו בשמן חם.
צקו בעזרת כף מהתערבות לתוך השמן עש שהליבובת פריכות כלפי חוץ. הנחו את הלביבות על נייר סופג כדי להוציא את עודף השומן.
להגיש חם!