סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית

חדשות כיפה 21/10/20 12:18 ג בחשון התשפא

סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית, צילום: סטודיו TAKE
סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית, צילום: סטודיו TAKE

מצרכים

500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית

אספרגוס

פחית של לבבות ארטישוק

מעט עגבניות שרי

100 גרם של מיני מוצרלה

עלי בזיליקום טריים

שמן זית בכבישה קרה

מלח ופלפל

הוראות הכנה

בשלו את הפסטה במים רותחים ומלח, סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.

בשלו את האספרגוס באידוי במשך 7 דקות לערך, וחתכו אותו לחתיכות באורך סנטימטר.

חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי והוסיפו אותם לפסטה עם שאר המרכיבים.

לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית וכמובן מלח ופלפל.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות