פלפל ממולא בסגנון מרוקאי

כח באב התשעד
,
24 באוגוסט, 2014
24/08/2014 9:30

צילום: shutterstock

בשרי
חצי שעה- שעה
לא הוגדר

מצרכים

1 כוס אורז

1 בצל בינוני, קצוץ

1 גזר, מגורד

הרבה כוסברה או פטרוזיליה

1 ככפית מלח לימון

½ כפית כורכום

קורט פלפל שחור

מעט מלח

עגבנייה חתוכה ללא קליפה

הוראות הכנה

1. מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את העגבנייה, הגזר, כל העשבים והתבלינים, מוסיפים את האורז עם המים ומבשלים למחצה.

2. ממלאים את הפלפלים ומניחים בפיירקס או בסיר.

3. מערבבים כוס מיץ עגבניות, סוכר, פפריקה, פלפל שחור ומלח ושופכים על הפלפלים.

4. מכניסים את הפלפלים לתנור ואופים בחום בינוני (180 מעלות) במשך 15 דקות או עד שיזהיבו.

הערות

4 המתכון נלקח מאתר המתכונים sirim.co.il
הלינק:

המתכון באדיבות http://sirim.co.il

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
29.03.2019

1. למה בשרי? (תמי)

לא ראיתי משהו בשרי במצרכים.

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב צבי טאו צילום: מיכאל יעקובסון, ויקיפדיה

הרב טאו והרב ליאור יוצאים נגד האירוויזיון: "תופעות כאלה גם פוגעות בצורה קשה באושיות קיומנו"

קרא עוד