אורז כתום

ה בטבת התשעב
,
31 בדצמבר, 2011
31/12/2011 21:59
אורז כתום

אורז כתוםצילום: שאטרסטוק

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

במעבד מזון לטחון:

בצל

גזר

בטטה

קישוא

(אם אין הכל אפשר רק חלק, ובלבד שיהיה בזה משהו כתום)

אפשר אחד מכל אחד, אפשר יותר ואז אפשר להשתמש בזה לתערובת של קציצות, ואפשר גם להקפיא לפעם הבאה.

הוראות הכנה

מטגנת-מאדה במחבת, עם שמן- ולקראת הסוף מוסיפה גם מלח.

מטגנת קלות את האורז בסיר עם שמן כרגיל, מוסיפה את התערובת הכתומה, מלח, (אפשר גם פלפל, אבקת שום) ומים- לשים קצת יותר מ-2 כוסות מים רותחים על כל כוס אורז.

הבישול בד"כ יותר מהעשרים דקות הרגילות של אורז, כדאי לבדוק אחרי 25 דקות- שלא יישרף.

בתאבון

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מחבלי חמאס צילום: פלאש 90. עבד רחים חטיב

בכיר חמאס: "לעולם לא נפסיק לפעול נגד ישראל"

קרא עוד