אורז כתום

דדילה 31/12/11 21:59 ה בטבת התשעב

אורז כתום, צילום: שאטרסטוק
אורז כתום, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

במעבד מזון לטחון:

בצל

גזר

בטטה

קישוא

(אם אין הכל אפשר רק חלק, ובלבד שיהיה בזה משהו כתום)

אפשר אחד מכל אחד, אפשר יותר ואז אפשר להשתמש בזה לתערובת של קציצות, ואפשר גם להקפיא לפעם הבאה.

הוראות הכנה

מטגנת-מאדה במחבת, עם שמן- ולקראת הסוף מוסיפה גם מלח.

מטגנת קלות את האורז בסיר עם שמן כרגיל, מוסיפה את התערובת הכתומה, מלח, (אפשר גם פלפל, אבקת שום) ומים- לשים קצת יותר מ-2 כוסות מים רותחים על כל כוס אורז.

הבישול בד"כ יותר מהעשרים דקות הרגילות של אורז, כדאי לבדוק אחרי 25 דקות- שלא יישרף.

בתאבון

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר