עוגיות שוקולד פאדג’ עם שברי שוקולד ומרשמלו

ז באדר א'
,
12 בפברואר, 2019
12/02/2019 18:24
עוגיות שוקולד פאדג’ עם שברי שוקולד ומרשמלו

עוגיות שוקולד פאדג’ עם שברי שוקולד ומרשמלוצילום: סטודיו כרמית

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

ל-40 עוגיות

350 גרם "אגו" שוקולד מריר 60% של כרמית ,קצוץ גס

2 כפות גדושות שמן קוקוס

1/4 כוס קמח

1/2 כוס שקדים טחונים

1/4 כפית אבקת אפייה

2 ביצים

1/4 כוס סוכר חום דחוס

10 יח’ מרשמלו ורוד לבן של כרמית

הוראות הכנה

ממיסים 200 גרם שוקולד (שומרים 150 גרם להמשך) ושמן קוקוס לקרם חלק לגמרי

מקציפים ביצים וסוכר חום וקצף בהיר ותפוח.

מערבבים קמח, שקדים ואבקת אפייה.

מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים, מקפלים את היבשים אל השוקולד, מוסיפים את יתרת השוקולד הקצוץ. שומרים במקרר.

בינתיים חותכים כל מרשמלו ל-4 פרוסות עגולות.

מסדרים על תבנית אפייה תלוליות אחידות במרווח מה אחת מהשנייה.

נועצים עיגול מרשמלו במרכז כל תלולית.

אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ8 דקות עד שפני העוגיות הופך סדוק ומבריק והמרשמלו נמס.

המתכון באדיבות שפית מאיה דרין לחברת כרמית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ליברמן וברק בימים ששיתפו פעולה צילום: פלאש 90. מרים אלסטר

ליברמן על אהוד ברק: "הוא לא מעניין ולא יעבור את אחוז החסימה"

קרא עוד