רולדות במילוי תמרים (בצק עם שמן)

מיצמיצ 10/10/16 21:03 ח בתשרי התשעז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

לבצק:

1/2 3 כוסות קמח

1/2 שקית אבקת אפיה

1 סוכר וניל

1/4 כפית מלח

1 ביצה

1 כוס שמן

1/2 כוס מיץ תפוזים

למילוי:

ממרח תמרים

ציפורן

קינמון

אגוזי מלך קצוצים גס (מעדיפה להכין תערובת אגוזים+סוכר+קליפת לימון או תפוז)

אבקת סוכר

הוראות הכנה

לערבב ולעבד את רכיבי הבצק, עד שמתקבל בצק.

לחלק ל-4.

כל חלק לרדד (הכי נח לרדד בין 2 דפים של נייר אפיה כך אפשר להגיע לעלה דקיק).

מילוי:

לתבל את ממרח התמרים במעט ציפורן וקינמון.

למרוח שכבה דקה של המילוי על עלה הבצק ולפזר מעל אגוזי מלך קצוצים גס.

לגלגל ולהניח בתבנית אפיה.

על הגלילה לסמן את הפרוסות.

לאפות בחום 170 מעלות כ-20 דקות.

כשיוצא מהתנור, לחתוך את הפרוסות לגמרי ולבזוק אבקת סוכר.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

המתכון באדיבות המחברת שלי

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר