עוגת תפוח בדבש

חדשות כיפה הרבלייף 13/06/22 11:45 יד בסיון התשפב

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

מצרכים

2 תפוחים ירוקים מזן גרנד סמית, מקולפים, ללא הליבה, חתוכים לקוביות קטנות

2 כפות קמח שקדים

2 כפיות אבקת אפיה

קורט מלח

½ כפית קינמון

½ כוס חלב דל שומן/ משקה סויה/ שקדים/ שיבולת שועל

2 ביצים

1 פקק תרכיז משקה אלוורה הרבלייף  (פרווה)

דבש להגשה

רצוי להעשיר בחלבון באמצעות:

7 כפות מדידה אבקת פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין הרבלייף (פרווה)

2 כפות מדידה אבקת חלבון הרבלייף (חלבי)

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ

ומרפדים בנייר אפיה.

2. מניחים בקערה את אבקת הפורמולה 1 וניל כשר למהדרין, אבקת

החלבון, אבקת האפייה, קמח השקדים ,קורט המלח והקינמון ומערבבים

היטב.

3. בקערה נפרדת, מניחים את החלב, הביצים ותרכיז משקה

האלוורה ומערבבים היטב.

4. מוסיפים את התערובת היבשה לבלילה ומערבבים רק עד שמתקבלת

תערובת אחידה.

5. מקפלים פנימה את קוביות התפוחים.

6. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת מרית משטחים לשכבה אחידה.

7. אופים 25-30 דקות, עד להזהבה. העוגה מוכנה כשמחדירים קיסם

למרכז והוא יוצא יבש. מחלצים את העוגה מהתבנית ומצננים על גבי

רשת.

8. לפני ההגשה יוצקים מעט דבש מעל העוגה .

כתבות נוספות