עוגיות פיצוחים

ח בשבט התשעט
,
14 בינואר, 2019
14/01/2019 15:25
עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחיםצילום: פינטרסט

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

200 גר' שקדים

200 גר' אגוזי פקאן

200 גר' קשיו

150 גר' חמוציות

200 גר' אגוזי לוז

200 גר' גרעיני דלעת

100 גר' שומשום

100 גר' תמרים

100 גר' תאנים

(הכל טבעי לא קלוי)

הוראות הכנה

להכניס את כל סוגי הפיצוחים והפירות היבשים לקערה, להקציף 3 חלבונים של ביצה, להוסיף לתוך הקערה לערבב הכל לאיחוד החומרים, יוצקים בעזרת כף לתבנית ומשטחים עם כף. אופים בתנור בחום 150 מעלות עד לקבלת צבע שחום

המתכון באדיבות שף מוטי אזולאי ממלון רימונים גלי כנרת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב עמאר צילום: פלאש 90. יונתן זינדל

הרב עמאר במתקפה על להט"בים דתיים: "שיזרקו את הכיפה. פושעי ישראל"

קרא עוד