עוגיות טחינה

שרה בר אשר 22/10/20 09:49 ד בחשון התשפא

עוגיות טחינה, צילום: shutterstock
עוגיות טחינה, צילום: shutterstock

מצרכים

1/2  כוס טחינה גולמית

1/2  כוס גרעיני חמנייה

1/2 1 כוסות שיבולת שועל דקה מאוד 

 1/2 כוס דבש

1/4  כפית מלח

הוראות הכנה

1. קולים את גרעיני החמנייה, לזמן קצר, במחבת יבשה ומערבבים כל הזמן בעזרת

    כף עץ.  

2. מערבבים בקערה: שיבולת שועל, גרעיני חמנייה ומלח.

3. בקערה נפרדת מערבבים את הדבש והטחינה.

4. מוסיפים את החומרים הרטובים לחומרים היבשים ומערבבים היטב.

5. מרטיבים את הידיים, יוצרים מהתערובת עיגולים קטנים, משטחים אותם

    בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

6. אופים בתנור בחום בינוני, למשך כעשר דקות, עד שהעוגיות מוזהבות בקצוות,   

    ועדיין קצת רכות באמצע.

7. ממתינים עד שהעוגיות מתקררות, ואז מוציאים אותן מהתבנית.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר