מצרכים
לבצק:
1 ביצה בגודל בינוני
100 גר אבקת סוכר
200 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
300 גר קמח
למלית :
מטבעות שוקולד "אגו" לאפייה ולבישול בטעם שאוהבים - מריר, חלב או לבן.
הוראות הכנה
במיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הקמח החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר ומערבבים עד לקבלת פירורים. מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק מאוחד. מצננים במקרר כ - 45 דקות. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעובי של כ - 5 מ"מ. קורצים עיגולים בגודל הרצוי, ממקמים במרכז כל עיגול מטבע שוקולד לאפייה -חלב, לבן או מריר וסוגרים את הצדדים לצורת משולש. מהדקים את קצות המשולש היטב . אופים בחום של כ - 175 מעלות במשך 8 - 10 דקות.
מצננים לטמפרטורת החדר
לקישוט , ניתן לפזר אבקת סוכר .
המתכון באדיבות שף קונדיטור לורו לוי לחברת כרמית