סלט סלק אדום

כג בטבת התשעא
,
30 בדצמבר, 2010
30/12/2010 0:00
סלט סלק

סלט סלקצילום: שאטרסטוק

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

סלק אדום

צרור פטרוזליה טריה

מלח

פלפל

שום גבישי

שמן

חומץ

הוראות הכנה

מבשלים את הסלק עד להתרככות מלאה כך שתוקעים בו סכין הסלק יחליק ולא יעלה ביחד עם הסכין- לפחות שעתיים בסיר רגיל או 40 דק´ בסיר לחץ.

מקררים, קולפים וחותכים לקוביות את הסלק.

קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים.

מוסיפים את השום, פלפל ומלח.

מתבלים בחומץ ובשמן (לא זית!)

הערות

סלק גדל אחד=סלט קטן לארוחת שבת. מתוך סודות המטבח האלג´יראי של סבתא שלי.
שימוש בחומרים פשוטים מאד מוציאים טעמים וניחוחות.

המתכון באדיבות סבתא שתחי´

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ארכיון צילום: Yonatan Sindel/Flash90

תמונת מצב מדאיגה במערכת הבריאות: מחסור גדול במכונות הנשמה ומיטות אשפוז

קרא עוד