סלט מטבוחה

כג בכסלו התשעו
,
05 בדצמבר, 2015
05/12/2015 18:29
סלט מטבוחה

סלט מטבוחהצילום: שאטרסטוק

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

15 עגבניות אדומות בשלות.

ראש שום

3 פלפלים ירוקים חריפים.

שמן לטיגון- כוס שמן.

כף מלח

כף גדושה פפריקה מתוקה.

הוראות הכנה

לחלוט את העגבניות במים רותחים,לקלף ולחתוך לקוביות.

לקלף שיני שום ולפרוס אותן.

לנקות את הפלפלים ולחתוך לקוביות או רצועות.

לטגן בסיר גדול ורחב את השום והפלפלים.

לאחר 1/4 שעה להוסיף את העגבניות.

לחכות לרתיחה אחת ואז להנמיך ולבשל כשלוש שעות עד שהעיסה סמיכה ללא נוזלים.

לאחר שעת בישול להוסיף לסיר מלח ופפריקה.ולערבב.

מדי פעם לתת ערבוב למטבוחה ולהמשיך לבשל.

הערות

המתכון באדיבות סבתא רחל

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

קובי מרימי צילום: הדס פרוש\פלאש 90

מתנגד לאירוויזיון בשבת? לרב פרץ אין באמת תכנית

קרא עוד