סגור

בילנצ'ס במילוי גבינות ברוטב בשמל

כח באייר התשסח
,
02 ביוני, 2008
02/06/2008 0:00
בילנצס במילוי גבינות ברוטב בשמל

בילנצס במילוי גבינות ברוטב בשמלצילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

בלינצ´ס:

2/3 כוס קמח

1.5 כוסות חלב או מים

3 ביצים

2 כפות שמן

מעט מלח וסוכר

מילוי:

1 קוטג´

100 ג´ גבינה מלוחה או צפתית מגוררת

100 ג´ גבנ"צ מגוררת

2 כפות אבקת מרק פיטריות

מלח, פלפל

רוטב:

20 ג´ חמאה

3 כפות קמח

1.5 כוס חלב

4 כפות גבנ"צ מגוררת

מלח, פלפל

הוראות הכנה

הכנת הבלינצ´ס:

טורפים יחד את כל המרכיבים ומטגנים לעלים דקים

הכנת המלית:

מערבבים הכל, משפרים תיבול לפי הטעם. ממלאים כל עלה ומגלגלים.

הכנת הרוטב:

ממיסים בסיר את חמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים דקה. מסירים מהאש ותוך כדי ערבוב מוסיפים בהדרגה את החלב (להזהר שלא יווצרו גושים). מחזירים לאש וממשיכים לבשל תוך בחישה עד שהרוטב סמיך ומבעבע. מוסיפים את הגבנ"צ, מלח ופלפל ומערבבים.

מסדרים את גלילות הבלינצ´ס בתבנית יוצקים מעל את הרוטב ואופים 15-20 ד´ בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

הערות

בערך 20 בלינצ´סים

המתכון באדיבות מאכלים חלביים של אביגיל מייזליק

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר