דג סול עם רוטב מעולה

עדי 9 03/08/08 00:00 ב באב התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

פילה דג סול

לימון

קמח

מעט שמן

בצל

כוס מים חמים

כף אבקת מרק עוף

כף רוטב סויה

מלח

פלפל שחור

שמיר

הוראות הכנה

משרים את הדג חצי שעה במיץ לימון

מקמחים ומטגנים דקה מכל צד ומעבירים לתבנית/ כלי הגשה

באותה מחבת מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה מוסיפים את יתר החומרים חוץ מהשמיר ומצמצמים את הרוטב (בערך שלוש דקות)

הערות

6 מנות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר