דג סול עם רוטב מעולה

ב באב התשסח
,
03 באוגוסט, 2008
03/08/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

פילה דג סול

לימון

קמח

מעט שמן

בצל

כוס מים חמים

כף אבקת מרק עוף

כף רוטב סויה

מלח

פלפל שחור

שמיר

הוראות הכנה

משרים את הדג חצי שעה במיץ לימון

מקמחים ומטגנים דקה מכל צד ומעבירים לתבנית/ כלי הגשה

באותה מחבת מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה מוסיפים את יתר החומרים חוץ מהשמיר ומצמצמים את הרוטב (בערך שלוש דקות)

שופכים את הרוטב על הדג...

הערות

6 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אלקין וברקוביץ' צילום: פלאש 90, מרים אלסטר ושרון גבאי

"עופר, חבל שלא הקשבת". "זאב, הצטרף אליי עכשיו"

קרא עוד