דג סול ברוטב מנייר (כמו באולמות)

יב באדר א'
,
16 בפברואר, 2011
16/02/2011 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

לדג

4 נתחים של פילה סול (150 גרם ליחידה)

קמח

פלפל, מלח

1/2 כוס שמן

מרכיבים לרוטב

1/2 כוס יין לבן

1/2 כוס מיץ לימון טרי

5 כפות פטרוזיליה קצוצה

50 גרם מרגרינה בטעם חמאה

8 שיני שום פרוס דק

1/2 כפית אבקת מרק עוף

1/4 כפית כורכום

מלח ופלפל גרוס שחור

הוראות הכנה

1. שמים את הקמח בקערה ומתבלים אותו במלח ופלפל.

2. מחממים את השמן במחבת רחבה.

3. מקמחים את הדגים ולטגן עד להזהבה.

4. להניח על נייר סופג.

5. הכנת הרוטב: מניחים את כל מרכיבי הרוטב במחבת (פרט למרגרינה ולפטרוזיליה) ומחממים עד לצמצום חצי מהרוטב.

6. לאחר מכן מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד להמסה. מוסיפים את הפטרוזיליה, יוצקים על הדג ומגישים מיד.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נדב ארגמן, ראש השב"כ צילום: יונתן סינדל פלאש 90

השב"כ נגד הסדרה בעזה

קרא עוד