דגים חריפים מעולים!

פיציפונת 18/01/11 00:00 יג בשבט התשעא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 דגי אמנון

2 עגבניות

3 שיני שום

1 בצל

2 חב´ רסק עגבניות

1 כוס שמן

חצי חב´ כוסברה

חצי חב´ פטרוזיליה

2 כפיות סחוג

פלפל שטה גרוס

מלח, פלפל

פפריקה

מעט מאוד כמון

הוראות הכנה

מניחים את דגי האמנון בתבנית,

מקלפים את העגבניות וחותכים אותם קטן ושמים בקערה,חותכים את הבצל דק דק ומוסיפים לקרעה עם העגבניות חותכים את השום לעיגולים קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה יחד עם כל שאר החומרים, שופכים את התערובת על הדגים ואופים כ35- דק´ על חום 270 מע´ עד שנהיה ממש מעט שרוף מלמעלה, ובתאבון!

הערות

4 מנות

המתכון באדיבות חמותי, עם שידרוגים קלים

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר