גרבלקס סלמון - כשר לפסח

חדשות כיפה חדשות כיפה 16/04/19 23:45 יא בניסן התשעט

גרבלקס סלמון, צילום: מסעדת סומסה רמת גן
גרבלקס סלמון, צילום: מסעדת סומסה רמת גן

מצרכים

לכבישת הדג:

פילה סלמון טרי נקי עם העור

400 גרם מלח ים

400 גרם סוכר

חבילות שמיר טרי וקצוץ

גרידה מ 4- לימונים

כפות זרעי כוסברה

לקרם האבוקדו:

3 אבוקדו בשל ורך למגע

3 כפות מיץ לימון טרי

50 מל’ שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

טוחנים בבלנדר את כול המרכיבים עד לקבלת מרקם קרמי

הוראות הכנה

מערבבים היטב את כול המרכיבים למעט הדג עצמו

עוטפים את הדג על מגש בתערובת עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר

ל 12- עד 48 שעות תלוי ברמת הכבישה הרצויה. מוציאים את הדג מהניילון

מורידים את התערובת ושוטפים מתחת למים קרים מייבשים ופורסים לפרוסות דקות

הערות

הגשה:
תפוח אדמה קלוף מבושל במי מלח עד לרכות, מקררים וחותכים בצורה הרצויה וצולים על מחבת פסים חמה עם קצת שמן עד להזהבה ופריכות
ביצה קשה/חצי קשה חתוכה לרבעים
רצועות של גזר חתוך עם קולפן
עגבניות שרי קלופות
זיתי טאסוס שחורים מגולענים קצוצים דק
מסעדת סומסה כשרה לפסח, בכשרות מהודרת רבנות רמת גן ורבנות רמת גן בשרים של הרב מחפוד, וממוקמת במתחם הבורסה ברמת גן.

המתכון באדיבות מסעדת סומסה, רמת גן

כתבות נוספות