סגור

תבשיל גולש עם תפוח אדמה

יב באב התשסט
,
02 באוגוסט, 2009
02/08/2009 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

, חבילת בשר גולש {אני קונה של עטרה}

5-6 תפ"וא בינוניים פרוסים לעיגולים או כל צורה שאתם ק רוצים, אבל חשוב שהם יהיו מעט עבים. 5-6 שיני שום, 4-5 כפות שמן. פפריקה מתוקה, כמון, מלח, אורגנו יבש.

הוראות הכנה

מטגנים את השום עם התבלינים, מוסיפים את הבשר, וסוגרים אותו במהירות כדי שהשום לא יישרף. מכסים במים, ונותנים לבשר להתבשל באש בינונית כשעה וחצי לאחר שעה וחצי מוסיפים את תפ"וא. לא מוסיפים מים או תבלינים. נותנים לתבשיל עוד כשעה על אש הכי קטנה להתבשל. זהו.

קל להכנה, טעים מאוד, משביע.

ומומלץ להגיש לצד סלט ירקות.

הניגוד של התבשיל הלוהט עם סלט קר..

כשיש לי אורחים או סתם כשמתחשק, אני מכינה גם קוסקוס, מתאים יחד.

הערות

4-5 מנות את המתכון הזה אבא שלי בכבודו ובעצמו "המציא" למרות שהוא מעולם לא טעם ממנו, מכיון שהוא צמחוני. עם השנים שיפרתי אותו, ונתתי לו טאץ´ אישי.

המתכון באדיבות מקורי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
05.09.2019

1. גיוון (דקלה)

אפשר להמעיט במים (1/4 כוס) ובמקומו לבשל תחילה עם 1/4 כוס יין יבש. לאחר הרתיחה להוסיף מים כמו שכתוב במתכון שלך. בסוף הבישול אפשר גם להוסיף פטריות.

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: פלאש 90

בני גנץ באמת תומך בהסדרת ההתיישבות הצעירה?

קרא עוד