תבשיל גולש עם תפוח אדמה

חדשות כיפה מותק של בחורה 02/08/09 00:00 יב באב התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

, חבילת בשר גולש {אני קונה של עטרה}

5-6 תפ"וא בינוניים פרוסים לעיגולים או כל צורה שאתם ק רוצים, אבל חשוב שהם יהיו מעט עבים. 5-6 שיני שום, 4-5 כפות שמן. פפריקה מתוקה, כמון, מלח, אורגנו יבש.

הוראות הכנה

מטגנים את השום עם התבלינים, מוסיפים את הבשר, וסוגרים אותו במהירות כדי שהשום לא יישרף. מכסים במים, ונותנים לבשר להתבשל באש בינונית כשעה וחצי לאחר שעה וחצי מוסיפים את תפ"וא. לא מוסיפים מים או תבלינים. נותנים לתבשיל עוד כשעה על אש הכי קטנה להתבשל. זהו.

קל להכנה, טעים מאוד, משביע.

ומומלץ להגיש לצד סלט ירקות.

הניגוד של התבשיל הלוהט עם סלט קר..

כשיש לי אורחים או סתם כשמתחשק, אני מכינה גם קוסקוס, מתאים יחד.

הערות

4-5 מנות את המתכון הזה אבא שלי בכבודו ובעצמו "המציא" למרות שהוא מעולם לא טעם ממנו, מכיון שהוא צמחוני. עם השנים שיפרתי אותו, ונתתי לו טאץ´ אישי.

המתכון באדיבות מקורי

כתבות נוספות