קשר עם גויה

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 14/07/06 11:50 יח בתמוז התשסו

שאלה

שלום!

שמי אסף.

חזרתי לא מזמן מטיול בדרום אמריקה .

כאשר שם הכרתי בחורה נוצרייה .

חשוב לציין שאני בחור חילוני אשר יש לי זיקה עזה לדת בעקבות עברי הדתי.

אותה בחורה מגיעה לארץ עוד חודשיים במטרה לגור איתי .אנחנו גם חושבים על חתונה...

היא מאוד מעונינת להתגייר.

שאלתי היא:

האם אני יכול להיות איתה בזמן תהליך הגיור???

כי ידוע לי שתהליך הגיור עורך כמה שנים.

האם אני יכול להיות איתה או שאני חייב לחכות לדוגמא שנתיים???

אודה לכם אם תרחיבו לי .

בתודה מראש.

אסף .

האובד עצות.

תשובה

ראשית, אני מאד מעריך את פנייתך, לשמוע הדרכה תורנית במצבך. אני מבין את הקשיים הגדולים בפניהם אתה עומד. האמת היא, שחיים זוגיים מלאים עם מי שאינה יהודיה- אסורים. התורה אומרת זאת במפורש, ויש כאן גם מה להעמיק בראיית הקשר באופן עמוק. אני יודע שיהיה לך קשה לך לחכות שנתיים, אך "קדוש" ייאמר לך אם תשמור עצמך בקדושה. בהצלחה!