פינוי?

חדשות כיפה הרב מאיר נהוראי 19/10/04 18:42 ד בחשון התשסה

שאלה

שלום!

אני גרה בגוש קטיף.. היה לי ויכוח עם חברות שלי על זה שלא יפנו אותנו הם תענו שאסור לחיות באשליות ואני טענתי שזו הארץ שלנו וה' הבטיח לנו אותה אז היא תשאר שלנו ואז אחת מהם אמרה שמי אמר שה' רוצה שהגוש ישאר בידנו ואני אמרתי מה לא הרי זו הארץ המובטחת ואז היא טענה אולי ה' כועס עלינו והוא יתן את הגוש.. וחשבתי על זה עדיין לא ממש השתכנעתי אבל עדיין היה פינוי ימית וזה גם היה ארץ ישראל ופינו את זה.. איך אני יכולה לשכנע אותה שה' לא יתן לפינוי אם אני בכלל יכולה לשכנע אותה.. תודה! סליחה על האורך..

ואם אפשר שאלתי פעם שאלה ולא ראיתי אותה איך אני יכולה להצליח לראות מהאי ייל שלי תשובות לשאלות ששלחתי?

תודה!

תשובה

שלום וברכה

את צריכה להמשיך להאמין שהפינוי לא יהיה ולעשות את מירב ההשתדלות. ביחס להקב"ה אין אנו נביאים אולם אנו צריכים להאמין שלכל דבר בעולם ישנה סיבה. לכן, אל תדונו בעתיד התייחסו להווה ולהשתדלות הנדרשת מאיתנו בזאת התקופה

בברכה
מאיר נהוראי