צימעס

חדשות כיפה פעמונה 17/11/06 00:00 כו בחשון התשסז

מצרכים

גזר גמדי קפוא או גזר טרי פרוס דק.

מעט מרגרינה

מעט מלח

סוכר או דבש

קינמון

פירות יבשים

הוראות הכנה

אפשר עם גזר גמדי קפוא ואפשר עם גזר טרי פרוס דק.

שמים בסיר עם מעט מאד מים, מעט מרגרינה ומעט מלח.

מבשלים על אש בינונית-קטנה עד שכמעט רך.

מוסיפים סוכר או דבש, קינמון ופירות יבשים לפי הטעם. למשל צימוקים ומשמשים, או שזיפים, חמוציות וכו´. לחילופין אפשר להוסיף אננס. מבשלים עוד 3 דקות ומכבים.

הערות

כתבות נוספות