פשטידת קישואים קלה

חדשות כיפה קרוטונים 25/08/06 00:00 א באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

5 קישואים גדולים קלופים ומגוררים גס -לסחוט היטב את הנוזלים

3 בצלים גדולים קצוצים (אנחנו מעדיפים פחות בצל)

1/2 1 כוסות קמח תופח

3/4 כוס מים

3/4 כוס שמן (אני מוסיפה רק 1/2 הכוס)

3 ביצים

1 כף אבקת מרק טעם עוף

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מערבבים את הקישואים הסחוטים עם שאר החומרים לתערובת אחידה ומתבלים לפי הטעם.

מעבירים את התערובת לתבנית משומנת.

אופים בחום בינוני כשעה או עד שהפשטידה תתיצב.

חשוב:את הפשטידה הזו מומלץ מאוד לחתוך למנות כשהיא קרה ולפני חימום חוזר.

הערות

המתכון באדיבות קובי בר

כתבות נוספות