ירקות בביצים

חדשות כיפה דובשניה 24/10/07 00:00 יב בחשון התשסח

מצרכים

1 קשוא

1גזר

1 תפוח אדמה

1 גזר

חצי כוס שעועית מבושלת

חצי כוס חומוס מבושל

2 עגבניות

בצל יבש

כפית מלח

פפריקה מתוקה

כמון

פלפל שחור

כוס מים

כוס מים רותחים

50 גר´ גבינה צהובה מגוררת

4 ביצים

הוראות הכנה

1.לטגן את הבצל עד שישחים

2. להוסיף את הירקות כשהם חתוכים לריבועים קטנים.

3. לבשל עד שיתרכך תוך כדי ערבוב ולהוסיף את העגבניות כשהן קצוצות

4.לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב ולהוסיף את השעועית והחומוס.

5. להוסיף את כוס המים , להמשיך לערבב

5 דקות , לכסות ולבשל על אש קטנה 10 דקות להוסיף מידי פעם מים אם צריך

6. להוסיף מלח ותבלינים ועוד מעט מים אם צריך

לבשל עוד חמש דקות . לכבות את האש ולפזר מעל את הגבינה הצהובה

הערות

2-4 סועדים מתכון זה המצאתי לבד , יתכן שהוא מופיע בספרי בישול ולא ידוע לי.
אפשר לוותר על הגבינה הצהובה ולהוסיף במקום ביצים כמספר הסועדים ולהמשיך לבשל עד שיתקרשו הביצים

המתכון באדיבות מתכון עצמי

כתבות נוספות