מצרכים
1 קשוא
1גזר
1 תפוח אדמה
1 גזר
חצי כוס שעועית מבושלת
חצי כוס חומוס מבושל
2 עגבניות
בצל יבש
כפית מלח
פפריקה מתוקה
כמון
פלפל שחור
כוס מים
כוס מים רותחים
50 גר´ גבינה צהובה מגוררת
4 ביצים
הוראות הכנה
1.לטגן את הבצל עד שישחים
2. להוסיף את הירקות כשהם חתוכים לריבועים קטנים.
3. לבשל עד שיתרכך תוך כדי ערבוב ולהוסיף את העגבניות כשהן קצוצות
4.לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב ולהוסיף את השעועית והחומוס.
5. להוסיף את כוס המים , להמשיך לערבב
5 דקות , לכסות ולבשל על אש קטנה 10 דקות להוסיף מידי פעם מים אם צריך
6. להוסיף מלח ותבלינים ועוד מעט מים אם צריך
לבשל עוד חמש דקות . לכבות את האש ולפזר מעל את הגבינה הצהובה
הערות
המתכון באדיבות מתכון עצמי