מצרכים
בצל
6 תפו"א
1/4-1/2 כוס של שעועית (משרים כל הלילה או
מרתיחים במים ל-20 דק´)
1/2 כוס גריסים
תיבול:
אבקת שום, מלח, פלפל, פפריקה,
קטשופ ו-1/4 כוס סוכר חום.
מכסים במים
הוראות הכנה
מטגנים בצל
מוסיפים 6 תפו"א שחתוכים לקוביות
1/4-1/2 כוס של שעועית (משרים כל הלילה או
מרתיחים במים ל-20 דק´)
1/2 כוס גריסים
מתבלים בנדיבות:
אבקת שום, מלח, פלפל, פפריקה,
קטשופ ו-1/4 כוס סוכר חום.
מכסים במים
מבשלים כשעתיים לפני שבת ואז שמים על הפלטה.
אפשר לשים גם בשר, ועוד ירקות (גזר, בטטה וכד´).
בהצלחה.