עוגת פצפוצים קפואה

חדשות כיפה אדנית 08/12/06 00:00 יז בכסלו התשסז

מצרכים

גר´ (10 כוסות) פצפוצים

1.5 כוס סוכר

חבילת מרגרינה

4.5 כפות קקאו

200 גר חלבה (זה יוצא שני חטיפים) חתוכה קטן

5 כפות דבש

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים מלבד הפצפוצים בסיר גדול, נזהרים לא לשרוף את הסוכר. כשהעיסה אחידה (לחלבה לוקח הכי הרבה זמן לימס), שופכים קצת פצפוצים ומערבבים. וכך הלאה, עד שכל הפצפוצים מכוסים היטב ברוטב שוקולד.

משטחים בתבנית גדולה, ומניחים להצטנן.

כשזה קר חותכים לקוביות ומקפיאים.

הערות

גדולה

כתבות נוספות