גלידת דבש פשוטה וקלה

חדשות כיפה אחת מל"ו 27/09/06 00:00 ה בתשרי התשסז

מצרכים

מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן

חצי חבילת אינסטנט פודינג

2 כפות דבש

1 שקיק תה (תיון)

2 כפות מים רותחים

הוראות הכנה

יוצקים על התיון את המים הרותחים וסוחטים אותו לקבלת תמצית תה חומה.

מוציאים את התיון ויוצקים את התמצית לקערת המיקסר.

מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים יחד עד לקבלת קצפת מאד יציבה.

מעבירים לכלי שמתאים להקפאה ומקפיאים שמונה שעות לפחות.

הערות

הערה: הכמות יחסית קטנה, ולכן הכנתי כמות כפולה.

כתבות נוספות