תבשיל עוף בתפו"א

חדשות כיפה סליפווקר 08/11/08 00:00 י בחשון התשסט

מצרכים

2 בצלים בינוניים חתוכים

תבלינים

כרעיים

4 גזרים

4 תפו"א

1 עגבניה

מים

הוראות הכנה

1.מטגנים את הבצל עד השחמה, מוסיפים תבלינים ועוף ומטגנים קצת.

2.מוציאים את העוף, שמים תפו"א וגזר בשכבות ומטגנים אותם קצת. מוסיפים מעט מים ומבשלים כרבע שעה

3.מוציאים קצת מהגזרים והתפו"א, שמים את העוף בסיר ומעליו את התפו"א והגזר שהוצאנו.

4.מוסיפים מעל הכל עגבניה אחת, ומים לכיסוי.

5.מבשלים כחצי שעה.

הערות

המתכון באדיבות סבתא של האישלי

כתבות נוספות