חזה עוף בשומשום

חדשות כיפה *ילדונת* 23/01/09 00:00 כז בטבת התשסט

מצרכים

3 כפות שומשום

3 כפות רוטב סויה

2 כפות דבש

1 כפית שמן שומשום

1/2 כפית זנגביל טרי מגורר או תבלין יבש

2 שיני שום

2 חזות עוף נקיים וחתוכים לקוביות

בצל ירוק לקישוט

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את חומרי הרוטב. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים היטב. מכסים בניילון ומעבירים למקרר לשעה.

מעבירים לתבנית בינונית יחד עם הרוטב ואופים 10-12 דק´ עד שהעוף משחים. אפשר להפוך פעם אחת באמצע האפיה.

הערות

תכלס´ לקח לי הרבה יותר זמן בתנור ממה שכתוב...

כתבות נוספות