חזה עוף באננס סטייל סיני

חדשות כיפה מיצמיצ 09/01/08 00:00 ב בשבט התשסח

מצרכים

קודם כל חותכים לקוביות לא גדולות מכינים מרינדה מחלבון ביצה,כף סויה, כף קורנפלור ומעט מים

טובלים את הקוביות במרינדה ומטגנים.

מניחים בצד

בצל חתוך לשישיות

גזר חתוך לגפרורים

פלפל חתוך לרצועות

להקפיץ על מחבת חם עם מעט שמן

מוסיפים קוביות אננס מקופסת שימורים

מטגנים 1-2 דקות

מוסיפים את העוף לעד דקה טיגון

רוטב:

כף קורנפלור

½ כוס מיץ אננס

5 כפות קטשופ

2 כפות סוכר

2 כפות חומץ

2 כפות סויה

לערבב את חומרי הרוטב ולשפוך על העוף והירקות, לערבב עד שמסמיך.

להכין אורז לבן ולהגיש ביחד

הוראות הכנה

הערות

כתבות נוספות