ריגטוני במילוי קצפת ופירות

ה בחשון התשעח
,
25 באוקטובר, 2017
25/10/2017 10:27
ריגטוני עם קצפת צילום: shutterstock
פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

במקום להוסיף מלח למי הבישול, פשוט מוסיפים סוכר.

לשש מנות:

1 חבילת ריגטוני (ריגטוני זו פסטה בצורת צינורות חלולים ועבים. היא חזקה וקצרה יותר לעומת הקנלוני)

1 כוס מים

1/4 כוס דבש

1 מכל ריץ'

3 כפות סוכר

2 כוסות פירות חתוכים לקוביות קטנות, לפי טעמכם, למשל קיווי, מנגו ואפרסק

הוראות הכנה

1. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן (לא לשכוח להחליף את המלח בסוכר) ומקררים.

2. בסיר קטן מחממים מים ודבש לסירופ.

3. טובלים כל יחידת פסטה בסירופ ומניחים בעמידה על תבנית אפייה (עדיף סיליקון).

4. מכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות כ-15 דקות (הצינורות צריכים להיות קשיחים למגע).

5. מוציאים מהתנור ומצננים.

6. מכינים קצפת יציבה מהריץ' והסוכר, ומעבירים לשקית זילוף.

7. ממלאים כל ריגטוני בקצפת ומקשטים בפירות חתוכים. אפשר להשתמש גם בסוכריות שוקולד או בסוכריות צבעוניות, ולקשט באבקת סוכר.

הערות

אפשר להפוך לחלבי ע"י שימוש בשמנת מתוקה במקום ריץ'
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר