פשטידת תפוחי אדמה

יח בחשון התשסח
,
30 באוקטובר, 2007
30/10/2007 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

8 תפוחי אדמה מבושלים קלופים ופרוסים

1 חציל גדול

לרוטב:

4 עגבניות

1 בצל קצוץ+ 3 כפות שמן זית

קופסת רסק עגבניות קטנה

3 שיני שום

חצי כוס כוסברה קצוצה

כפית פפריקה אדומה מתוקה

כפית מלח

כוס מים רותחים

100 גר´ גבינה צהובה מגוררת

לרביכה

30 גר´ מרגרינה

כף קמח

כוס מים רותחים

30 גר´ גבינה צהובה מגוררת

הוראות הכנה

1. לפרוס את החציל לפרוסות דקות, לזרות מלח, להשהות 20 דקות , לשטף לייבש ולטגן , להוציא לנייר סופג.

2. לטגן את הבצל עם שמן הזית עד שישחים

3. להוסיף עגבניות ולהמשיך לטגן תוך מעיכת העגבניות.

4. להוסיף רסק, מים , שום וכוסברה ותבלינים להמשיך לבשל עוד כחמש דקות.

להכנת הרביכה:

להמיס את המרגרינה

להוסיף את הקמח , לטגן מעט ולהוסיף את המים הרותחים. לבשל עד שיסמיך.

הרכבת הפשטידה:

לשמן תבנית עגולה בינונית .

לשים שכבת פרוסות תפוחי אדמה,מעל לשים פרוסות חציל, על ה לשפוך רוטב

ומעל הרוטב לזרות גבינה צהובה.

להמשיך בסדר הזה: תפוחי אדמה, חציל , רוטב, גבינה צהובה. לסיים בשכבת תפוחי אדמה.

לשפוך מעל את הרביכה, ולפזר מעליה את

הגבינה הצהובה.

לאפות עד ישחים

הערות

4-6 סועדים בספר פשטידות של קובי בר יש פשטידת תפוחי אדמה עם ביצים קשות.אני "שפצתי" את הפשטידה על פי טעמי האישי.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר