מאפינס דבש

יג באלול התשסז
,
27 באוגוסט, 2007
27/08/2007 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חומרים (12 מאפינס ענקיים)

1/2 1 כפיות קפה שחור מעורבבים ב 1/2 כוס מים רותחים

1/2 כוס סוכר חום

1/2 כוס סוכר לבן

6 כפות גדושות דבש

1/2 2 כוסות קמח

1/2 1 כפיות א.אפיה

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

1/4 כפית קינמון

1/4 כפית זנגביל

1/4 כפית ציפורן

1/4 כפית אגוז מוסקט

2 ביצים

1/4 כוס שמן

1/2 לימון:מיץ+קליפה

1/2 תפוז:מיץ+קליפה

ערבב את הקפה השחור ב 1/2 כוס מים רותחים.

הבא לרתיחה: קפה שחור, סוכר חום, סוכר לבן ודבש. קרר.

ערבב בקערה קמח, אבקתאפיה, סודה, קינמון, זנגביל, ציפורן ואגוז מוסקט טחון.

בקערה נפרדת טרוף את הביצים, הוסף את השמן, מיץ לימון, מיץ תפוזים, קליפה מגוררת של הלימון והתפוז.

הוסף אל תערובת הביצים את תערובת הקפה והדבש ואת תערובת החומרים היבשים לסירוגין.

מלא כל שקע 3/4 מנפחו.

אפה כ- 25 דקות או עד שקיסם שתחדיר לאמצע המאפינס יצא נקי.

לעוגת דבש בתבנית 22X30 ס"מ הכפל את כמויות המתכון.

הוראות הכנה

חמם מראש תנור לחום בינוני. שמן 12 שקעים בתבנית המאפינס.

הערות

המתכון באדיבות אתר המאפינס הישראלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר