כנאפה / כנפה

ז בתשרי התשעח
,
27 בספטמבר, 2017
27/09/2017 9:44
כנאפה צילום: shutterstock
חלבי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

ל-4 מנות:

100 גרם אטריות כנאפה

50 גרם חמאה, רכה

100 גרם גבינת עזים מתוקה או מוצרלה, מפוררת

1 כוס סירופ סוכר (מביאים לרתיחה כמות שווה של סוכר ומים, עד ליצירת סירופ סמיך)

50 גרם פיסטוקים, טחונים

ציוד נדרש :

מחבת עגולה

צלחת הגשה בקוטר המחבת

הוראות הכנה

1. מורחים את המחבת בחמאה, מכסים אותה באטריות וזורים מעל את הגבינה, מבשלים על להבה נמוכה ומניעים את המחבת בתנועות סיבוביות למנוע הדבקה.

2. בעזרת סכין בודקים מפעם לפעם את תחתית הבצק וממשיכים לבשל עד שהתחתית מזהיבה. הופכים את הכנאפה על צלחת בעודה חמה ויוצקים מעליה את הסירופ (אין צורך להציף את הכנאפה בסירופ, הדבר יפגום בפריכות).

3. זורים מעל את הפיסטוקים הקצוצים ומגישים מיד.

המתכון באדיבות וואלה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר