סלט מטבוחה

כ באלול התשעג
,
26 באוגוסט, 2013
26/08/2013 22:04
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2-3 שיני שום קצוצים

4-5 עגבניות (עדיף רכות)

2כפות שמן

פפריקה

מלח לפי הטעם

3 כפות רסק עגבניות

קומקום מים רותחים

הוראות הכנה

מניחים את העגבניות בקערה שופכים עליהן מים רותחים (מכסים אותן עם המים), נותנים להן להתרכך כ- 5 דק´. בינתיים מטגנים בסיר קטן או מחבת את השום הקצוץ עם השמן, חוזרים לעגבניות מוציאים אותן מהמים ומקלפים את הקליפה, חותכים אותן לקוביות ומכניסים לסיר עם השום המטוגן ומבשלים על אש נמוכה עד שהעגבניות מתרככות ומוסיפים מלח, פפריקה ורסק עגבניות. בתיאבון!

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר