מרק תירס וגזר

חדשות כיפה אחת מל"ו 09/12/09 00:00 כב בכסלו התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

קצת שמן,

גזר גדול קלוף ומגרר גס,

4 – 5 כוסות מים,

כף מרק בטעם עוף,

קופסת תירס משומר או תירס קפוא,

בצל קלוף קצוץ,

פלפל שחור לפי הטעם,

2 כפות שמיר קצוץ,

ביצה טרופה,

2 כפות רוטב סויה.

הוראות הכנה

מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הגזר. מטגנים לגוון בהיר. יוצקים את המים ומוסיפים את אבקת המרק, התירס, הבצל והפלפל השחור. מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות. מוסיפים את השמיר ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים את הביצה הטרופה, מסירים מהכיריים ומוסיפים את רוטב הסויה. אפשר לשפר טעם לפי הטעם האישי

הערות

כתבות נוספות