מרק אפונה ירוקה ותפוחי אדמה

א בכסלו התשע
,
18 בנובמבר, 2009
18/11/2009 0:00
מרק אפונה ותפוחי אדמה צילום: shutterstock
פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

4 כוסות מים, 2 תפוחי אדמה לבנים בינוניים-גדולים, כוס אפונה טרייה או קפואה, א´ מרק עוף, קמח, שמן, מלח ופלפל, חופן גדול של עלי שמיר רעננים במיוחד.

הוראות הכנה

4 כוסות מים, 2 תפוחי אדמה לבנים בינוניים-גדולים, כוס אפונה טרייה או קפואה, א´ מרק עוף, קמח, שמן, מלח ופלפל, חופן גדול של עלי שמיר רעננים במיוחד.

הכנה: מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות (לא קטנות מידי). מכניסים לסיר בינוני עם 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 6 – 7 דקות. מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל עוד חמש דקות. בינתיים שוטפים וקוצצים את השמיר.

במחבת קטנה מחממים 3 כפות שמן. מוסיפים כף קמח ומערבבים היטב בכף מעץ עד שהקמח מזהיב. מוסיפים למחבת את א´ המרק. מערבבים. בעזרת מצקת יוצקים לתוכה מרק מהסיר. מערבבים היטב ויוצקים את הרביכה שהתקבלה לסיר עם המרק. מערבבים ומוסיפים פלפל שחור טחון טרי ומלח לפי הטעם. מרתיחים עוד 5 דקות. מערבבים למרק את עלי השמיר ומגישים.

הערות

5 מנות מרק טעים וקל.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר