מצרכים
2 קישואים פרוסים/ פטריות
1 כף שמן קוקוס
1 שן שום כתוש
500 גרם עלי תרד טריים 500 גרם עלי תרד טריים
מלח ורוד
פלפל שחור גרוס
6 ביצים
100 גרם טופו
הוראות הכנה
מקפיצים את הקישואים/ פטריות במעט שמן זית על חום בינוני עד להתרככות.
מוסיפים שום ותרד ומטגנים כ-5 דקות עד להתרככות. מתבלים לפי הטעם.
יוצרים גומות קטנות ושוברים בעדינות את הביצים אל תוך המחבת.
מבשלים את הביצים עד המידה הרצויה.
ומפזרים טופו מעל.
המתכון באדיבות מזל כהן - מומחית לאימון ותזונה