תבשיל תפוחי אדמה ובשר טחון

יג באלול התשע
,
23 באוגוסט, 2010
23/08/2010 0:00
תבשיל תפוחי אדמה ובשר טחון  צילום: shutterstock
בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

בעקרון זה מאכל לבנוני שנקרא "לחמא בסחן"

3-4 עגבניות בשלות קצוצות גס (עם הקליפה)

3-4 שיני שום קצוצות

5-6 תפ"א קלופים וחתוכים לרבעים

חצי ק"ג בשר טחון

1-2 כוסות מים

1-2 כפות רסק עגבניות

הוראות הכנה

מטגנים את העגבניות והשום, מוסיפים את תפ"א,

מתבלים (פלפל, מלח, כמון, פפריקה, בהרט)

ממשיכים לערבב, מוסיפים את רסק העגבניות.

מוסיפים מים וממשיכים לבשל כחצי שעה עד שהתפ"א מתרככים מעט.

מוסיפים פנימה את הבשר הטחון מפוררים ומערבבים.

ממשיכים לבשל עד שתפ"א מוכנים.

התבשיל צריך להיות עם רוטב ולא נוזלי כמו מרק.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר